Розширення кола партнерів громадської ініціативи «Правда і безпека»

У межах розвитку громадської ініціативи «Правда і безпека», започаткованої у лютому 2022 року, 19 липня 2022 року Міжнародна академія інформації підписала Меморандум про співробітництво з ГО «Український центр дослідження проблем безпеки ім. Дмитра Тимчука» (Центр Тимчука). На виконання Меморандуму планується організація спільних наукових та практичних заходів, здійснення навчання, зокрема щодо протидії дезінформації, підтримка діяльності спрямованої на інтеграцію до Європейського Союзу, екосистем НАТО, ООН.

Центр Тимчука активно протидіє в інформаційному полі зовнішнім загрозам, що виникають для України у військовій, економічній та енергетичній галузях, а також у сфері інформаційної безпеки та має багатий практичний досвід у сфері інформаційної боротьби.

Співробітництво та координація зусиль між двома організаціями спрямована підвищення ефективності протидії російській дезінформації, сприяти задоволенню потреб українців, іноземців та осіб без громадянства на чесну, якісну та неупереджену інформацію.

Міжнародна академія інформації