Дослідниця Міжнародної академії інформації отримала диплом бакалавра з відзнакою та закінчила навчання в онлайн-університеті EU Study Days in Ukraine

Експерт Академії Аліса Войткевич успішно закінчила Державний торговельно-економічний університет і отримала диплом бакалавра з відзнакою в галузі Інформаційних технологій, спеціальності Кібербезпека.
Аліса також отримала сертифікат про завершення навчання в онлайн-університеті EU Study Days in Ukraine.

EU Study Days є освітнім проєктом Представництва Європейського Союзу в Україні, який допомагає підвищити рівень знань української молоді – учнів старших класів, студентів та аспірантів вищих навчальних закладів про Європейський Союз, відносини між ЄС та Україною, отримати необхідну інформацію за відповідними напрямками від ключових європейських та українських експертів. Проєкт сприяє розвитку мережі української молоді для комунікації, обміну досвідом, співпраці та впровадження спільних ініціатив. Навчальні модулі охоплювали теми цінностей та інституцій ЄС, пріоритети співробітництва ЄС з Україною, відбудови України, цифрові навички та політики цифровізації.

Міжнародна академія інформації