Громадсько-патріотичний проект “Чекаємо вас, переможці” спрямований на підтримку бойового духу наших захисників та наближення перемоги України над російським загарбником.

Основні цілі проекту:

Об’єднання зусиль цивілізованого світу у боротьбі проти російської дезінформації (пропаганди); 

Додаткове мотивування українських військових бути незламними, сильними і впевненими у нашій перемозі;

Мінімізація шкідливого впливу російської пропаганди на морально-бойовий дух та психологічний клімат у середовищі українських захисників.

Концепція проекту – створення календарів на 2024 рік зі світлинами українських жінок, які перебувають під захистом у Словаччині та Австрії. Допоможи нашим воїнам набути більшої впевненості і незламної віри в свої сили. Кожного дня захищаючи нас своїм тілом та духом, боронячи загальноцивілізаційні цінності вони будуть впевнені в тому, що на них чекають рідні, їх цінують та безмежно люблять. Слава Україні! Героям Слава!

Бажаючим взяти участь у проекті пропонуємо пройти онлайн-кастинг (ngo-iia@ukr.net) до 15 серпня поточного року. Надсилайте посилання на вашу сторінку в соціальних мережах та підготуйте (за можливості) особисту історію про реалії війни в Україні, через які довелось покинути нашу батьківщину у пошуках тимчасового захисту в Словаччині чи Австрії.

Міжнародна академія інформації